Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan: Erdek'teki eğitim-öğretimin önemli hiçbir sorunu yok”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan:  Erdek

Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, İlçemizin, şu anda önemli hiçbir eğitim-öğretim sorunu yok. Öğretmenlerimizin kaliteleri ise çok iyi” dedi.

Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, “İlçemizin, şu anda önemli hiçbir eğitim-öğretim sorunu yok. Öğretmenlerimizin kaliteleri ise çok iyi” dedi.
1960 yılında Çanakkale’de doğan, 21 Kasım 2011’den beri Erdek Milli Eğitim Müdürlüğü’nü yürüten Ceylan, şu anda ilçelerinin sınırları içinde 3660 öğrenciye, 300 öğretmenin eğitim-öğretim verdiğini belirtirken, şunları söyledi:
“Ayrıca, derslerimize 19 ücretli öğretmen de giriyor. Toplam 226 dersliğe sahibiz. Sınıflarımızda, ortalama 20 öğrenci bulunuyor ki, bu ideal sayıdır. Hâlen tüm okullarımızda tekli öğretim gerçekleşiyor. Taşımalı sistem kapsamında ortaöğretimde 109, ilköğretimde ise 316 öğrencimiz bulunuyor. Üç taşıma merkezimiz ise Ocaklar Ortaokulu, İstiklal İlkokulu ve Muzaffer Gürer Ortaokulu ile Karşıyaka Ortaokulu’ndan oluşuyor. Taşımalı sistemdeki bu öğrencilere, Millî Eğitim Bakanlığı, ücretsiz öğle yemeği veriyor. Ayrıca, lise öğrencilerimizi de okullarına taşırken, Erdek Öğretmenevi’nde onlara da yemek veriyoruz.”
Ceylan, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı tüm okulların müdür atamalarının, Karşıyaka hariç tamamlandığını vurgularken, “Bu okul müdürlüğü için şu ana dek başvuru bulunmadığından atama yapılamadı” diye konuştu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, öğrencilere kaliteli eğitim-öğretim vermelerinin yanı sıra onları sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle de buluşturduklarını sözlerine ekledi. ÖNDER BALIKÇI



  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı